Miercuri, 27 Octombrie 2021

 

     Orele 16 -19, Masterclass Online

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

M
"

Event Info

Event Info

Data

27 Octombrie, 2021

Locația

Online (zoom)

Orele

16.00 – 19.00

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Un Masterclass care poate să schimbe dinamica business-ului tău !

Este pentru tine dacă:

Vrei să ai controlul asupra culturii organizaționale și asupra modului de alocare a capitalurilor de creștere.

Vrei să influențezi în mod pozitiv rezultatele financiare obținute de oamenii companiei tale.

Vrei să optimizezi cât mai bine toate investițiile în oameni și în infrastructura necesară creșterii.

Îți dorești claritate sporită asupra cifrelor din afacerea ta și să transferi responsabilitatea realizării lor către echipă.

Cine suntem ?

A

Pentru mai multe detalii dati click pe logo

Alin Vlad

 “Deciziile de business se validează 100% cu ajutorul analizei financiare.”

 

Expertiza mea vine din pregătirea și certificarea în zona de analiză financiară, audit financiar, contabilitate și fiscalitate.

Antreprenoriatul a însemnat deținerea și administrarea de afaceri în domeniul advertising, horeca, imobiliare și servicii profesionale (audit și contabilitate), precum și prezența în top management (CFO) în fabrici de producție mezeluri și mobilier, companii de distribuție și construcții montaj.

Îmi doresc să trăim într-o țară în care afacerile să se dezvolte având la bază un mediu antreprenorial care să vorbească o limbă comună, AFACEREZA, și care să se bazeze pe investiții inteligente, randament și productivitate.

Cea mai importantă lecție învățată a fost legată de FOCUS.

Focalizarea atenției pe core business-ul tău poate să facă irelevante orice alte tranzacții adiacente acestuia și este calea cea mai scurtă de a ieși din orice impas.

Afaceri active: 2
Cifra de afaceri: 500.000 EURO
Număr angajați: 12
Industrie: Contabilitate, analiză financiară, audit, consultanță fiscală
Experiența antreprenorială: peste 25 ani

 

Bianca Vuță

Bianca Vuta photo
A

Pentru mai multe detalii dati click pe logo

 

Sunt un om cu drag de oameni!

În continuă creștere și dezvoltare de sine și de oameni, am acumulat o experiență profesională de peste 20 de ani, combinând mediul companiilor multinaționale cu cel antreprenorial românesc. Am început cu dezvoltarea business-urilor în domeniul controlling-ului și analizei financiare, iar în ultimii 9 ani am continuat cu dezvoltarea oamenilor din organizații prin programe și procese de învățare care includ training, coaching, mentoring, consultanță etc.

Asta mi-a oferit atât o viziune pragmatică asupra proceselor de business, cât și o înțelegere a naturii umane în diferite contexte de muncă.

Consider că “schimbarea e singura constantă în viață” și de aceea rolul meu este să fiu alături de oameni și organizații pentru a implementa schimbarea necesară trecerii la nivelul următor.

În ultimul an, împreună cu partenerii mei am lansat HR Design – programul complet de dezvoltare a oamenilor de la momentul recrutării până devin promotori ai brandului, care îmbină în mod strategic procesele de HR cu stadiile de dezvoltare ale business-urilor.

Alături de o diplomă universitară în economie, dețin certificări naționale și internaționale ca Trainer, Coach, Profiler LABTM și Agile HR Professional.

 

din partea clienților noștri

Fiecare feedback este un cadou!

Ne face plăcere să îl primim, pentru că ne ajută să creștem și să îmbunătățim serviciile noastre!

Mulțumim! 🙏

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”

Mihaela livadache

Creative Director, Elegant Themes

“There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration by injected humour.”

Eduard Ungureanu

Tech Support, Banca Nationala a Romaniei