Informare prelucrare date personale cu scopuri de recrutare personal de către  FOCUS TRAINING & COACHING S.R.L. „HR Design”

 

Cine este operatorul de date?

FOCUS TRAINING & COACHING S.R.L. este societate română, având denumirea comercială de ”HR DESIGN”, cu sediul social în București, Calea Călărași 311, bl.71, sc.3, et.7, sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/15305/2016, CIF 36761045, având contul nr. RO58INGB0000999906454441 deschis la ING Bank, reprezentată de Bianca Vuță, cu funcția de Administrator.

Detalii despre prelucrarea datelor personale

În cadrul procesului de recrutare personal pe care îl desfășoară, HR DESIGN colecteaza datele tale personale în vederea evaluării și selecției candidaților pentru postul(urile) disponibil(e) ale cărui (căror) responsabilități și cerințe sunt descrise în acest anunț.

Colectăm datele tale personale prin intermediul formularului specific pe care îl completezi pe această platformă în momentul în care decizi să aplici și/sau prin intermediul CV-ului pe care îl atașezi formularului de aplicare sau ni-l transmiți pe email.
Este posibil să completăm aceste informații prin accesarea profilului tău public disponibil pe rețele sociale cu caracter profesional (ex: Linkedin), dacă, bineînțeles, deții un astfel de profil. În această etapă a procesului de recrutare nu colectăm informații despre tine decât din sursele indicate mai sus.

Prin intermediul CV-ului sau al formularului de aplicare pe care ni-l pui la dispoziție colectăm următoarele date personale: nume, prenume, poza ta (dacă decizi să o incluzi în CV sau formularul de aplicare), date de contact (număr de telefon, adresă de email), vârstă, naționalitate, gen, date privind studiile pe care le-ai efectuat și date privind istoricul angajărilor anterioare, aptitudinile tale profesionale, competențele tale privind cunoașterea limbilor străine, certificate profesionale obținute, adeziunea la asociații profesionale (dacă este cazul), orice altă informație care este solicitată prin lege în mod specific pentru ocuparea postului disponibil.

Este posibil ca, prin intermediul CV-ului sau al formularului de aplicare, să ne transferi voluntar, fără ca noi să le cerem prin anunțul de angajare, o serie de date personale precum: hobby-uri, apartenență politică, convingeri religioase, situație familială, etc. Aceste date nu ne sunt necesare în procesul de recrutare și, în consecință, vom face abstracție de ele și nu le vom utiliza în nici un scop de evaluare, selecție sau de orice altă natură. La solicitarea ta putem șterge aceste date (CV-ul sau formularul de aplicare, după caz) și ne poți transmite din nou documentele necesare care să nu conțină datele de genul celor specificate mai sus.

 

Politica Societății noastre privind prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe transparența în comunicare și informare privind modul de colectare și folosire acestor date, a drepturilor specifice pe care le ai și pe asigurarea securității acestora.

Pentru mai multe informații privind politica noastră de privind prelucrarea datelor cu caracter personal/ procedura operațională prelucrare date personale candidați angajare, te poți adresa te poți adresa responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal desemnat de Societate (DPO) prin e-mail: contact at hrdesignconsulting.ro sau prin cerere scrisă la adresa Strada Mecet 47b, București 024086, de la care vei obține informații cu privire la modul în care ne conformăm legislației specifice în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

De asemenea, poti accesa politica de prelucrarea datelor cu caracter personal la adresa de internet https://www.hrdesignconsulting.ro/gdpr/